Вести

На пазарот за резервни поправки на екранот на Apple iPhone, покрај оригиналниот екран, реновирање или склопување на екранот за магла, постои и склоп на екран од трета страна, колективно познат како кинески екран за копирање за iPhone, кој исто така е многу голем дел од Пазар за поправка на додатоци на Apple, со висока деловна вредност.

Популарни имиња на брендови за мобилниот iPhone LCD екран се во Huaqingbei Market на големо, како на пр.ZY, RJ, GX, JK, JH, MX, PK, He.X, hS-X, SL, RX, Ward, Reorange, итн., и некои од брендовите DX, AX, LX кои постепено изумираат, многу луѓе мислат дека ова е тип на екран, но всушност тоа е името на брендот. името на истата буква X, K, J итн., многу интересно.Како и фабриката за екрани ZY, RJ и JK се фокусираат на iPhone incell X, XS, XR, xsmax 11, 11pro, 11 pro max, 12 mini, 12, 12pro, 12pro max.И RJ Supplier 12 серијата iPhone Dispaly дојде на пазарот многу порано од другите, но цената на големо е многу скапа од брендот ZY и брендот JK.И квалитетот на различни фабрики е исто така различен.Фабриката GX Кина работи на oled екрани за iPhone X, XS, XR, xsmax 11, 11pro, 11 pro max, 12 mini, 12, 12pro, 12pro max замена на тврд олд и мек олд екран.

TC Factory Focus Apple iPhone делови за iPhone LCD екран повеќе од 10 години во Кина. срдечно ве поздравуваме да контактирате со нас за повеќе детали!

https://www.tcmanufacturer.com/products/


Време на објавување: Декември-14-2021 година